Is het project waar je aan werkt nieuw voor je organisatie? En is dat precies wat jouw werk zo leuk maakt? Dan zit je helemaal op de juiste plek.

Maatschappelijke projecten hebben immers projectmanagers nodig die houden van vernieuwing. Projectmanagers die hier ook nog eens heel goed in willen worden.

Projectmanager

Ga maar eens na waarom jij projectmanager bent van jouw project? Waarschijnlijk sta je van nature open voor nieuwe dingen en vind je het leuk om daarmee bezig te zijn. Vind je dat het anders kan, ook al heb je soms nog geen idee hoe dat dan moet. Gaat je hart sneller kloppen van het idee dat je de wereld gaat veranderen en beter maakt. Het lijkt wel of je project de mensen aantrekt die erbij passen.

Innovatieve aard

Jouw innovatieve aard is dan ook een goede basis. Met alleen een vernieuwende houding realiseer je alleen nog geen project. Je project heeft meer nodig. Innoveren is namelijk een vak. Een vak met bijbehorende vaardigheden. Die vaardigheden heb je niet van nature, maar ontwikkel je stapsgewijs. Door je projecten te draaien. En door jezelf hierin te laten opleiden en trainen.

P8® Projectaanpak

Hoe je een maatschappelijk project realiseert? Dat is waar de P8® Projectaanpak over gaat. Deze aanpak helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden om je vernieuwende project van de grond te krijgt. Je innovatieve houding is de basis. Je bereidheid om de vaardigheden die daarvoor nodig zijn in de vingers te krijgen, zorgen er vervolgens voor dat het je ook gaat lukken.

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Onder blog staan al mijn artikelen. Of je kan je gegevens hieronder achterlaten, dan stuur ik je eens per 2 tot 4 weken een update met daarin mijn nieuwste blogartikelen. Voel je vrij om mijn updates eens uit te proberen (je hebt je namelijk zo weer afgemeld).

dit veld niet invullen s.v.p.

We zullen in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Stuur me gerust een berichtje!