De sfeer in je project wordt er niet leuker op. Mensen zijn steeds vaker geïrriteerd, er is steeds meer wantrouwen naar elkaar. Het gevoel van samen is allang verdwenen.

Roeien met de riemen die je hebt

Je hebt al van alles geprobeerd, maar niks helpt. Je hebt het er over gehad met een teamlid dat je vertrouwde en het zelfs aangekaart bij je leidinggevende. Maar echt veel verder ben je niet gekomen. En gezien je volle agenda zie je jezelf niet ook nog eens aan de slag gaan als psycholoog. Eigenlijk heb je al opgegeven dat je dit kan veranderen en je kiest ervoor om gewoon door te gaan en te roeien met de riemen die je hebt.

Succesvolle projecten

Succesvolle projecten zijn mensenwerk. Succesvolle projectmanagers doen vaak van  nature wat een psycholoog zou omschrijven als een ondersteunende mindset creëren, steun organiseren of je communicatie op een ander afstemmen. Als jij nog niet geschoold of minder ervaren bent in de wereld van de psychologie, dan klinken dit soort teksten voor jou waarschijnlijk als abacadabra en heb jij geen idee wat je hiermee moet in je project. Dat is begrijpelijk.

P8® Projectaanpak

Tegelijkertijd zou dit soort kennis je enorm kunnen helpen om je project weer op de rit te krijgen. Voor al die projectmanagers heb ik daarom de P8® Projectaanpak ontwikkeld. Zie het maar als een cursus praktische psychologie voor projectmanagers. Geen gegraaf in je persoonlijke verleden, maar bewezen methoden en technieken die je gaan helpen om de sfeer in je project te veranderen, zodat je samen weer resultaten kan boeken.

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Onder blog staan al mijn artikelen. Of je kan je gegevens hieronder achterlaten, dan stuur ik je eens per 2 tot 4 weken een update met daarin mijn nieuwste blogartikelen. Voel je vrij om mijn updates eens uit te proberen (je hebt je namelijk zo weer afgemeld).

dit veld niet invullen s.v.p.

We zullen in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Stuur me gerust een berichtje!