Je kan niet meer verder of boekt geen voortuitgang. Je voelt alleen geen ruimte om te doen wat echt nodig is, zoals hulp vragen, dat moeilijke gesprek voeren of je grens stellen. En je hebt er dan ook weinig vertrouwen in dat je project nog gaat lukken.

Als jij in die situatie zit, denk je waarschijnlijk dat het aan jou ligt. Twijfel je aan je eigen kunnen als projectmanager.

Energielekken

Ik ga je uit je droom helpen. Met jou is helemaal niks mis. Waar je mee te maken hebt, zijn de energielekken in je project. Die maken dat het project voor jou zwaar voelt en dat het huilen je soms nader staat dan het lachen.

P8® Projectaanpak

De P8® Projectaanpak helpt je om dit op te lossen door die energielekken in jouw project op te sporen en het energieniveau in je project te verhogen. Dat doe ik op acht manieren:

  1. Gebruik de bouwstenen van maatschappelijke projecten
  2. Ga werken op een manier die bij jou past
  3. Check het commitment bij jezelf en bij anderen
  4. Organiseer je eigen support
  5. Verbeter de communicatie met jezelf
  6. Verbeter je communicatie met anderen
  7. Creëer ruimte om fouten te maken en te leren
  8. Voeg energizers toe en blijf alert op energielekken

Energieniveau verhogen

In een persoonlijk adviesgesprek kan ik samen met je kijken waar de grootste energielekken zitten in jouw project. Ik denk met je mee over hoe je die energielekken kan dichten. Vaak hoor ik terug van de projectmanagers waar ik mee werk dat dit direct verlichting oplevert van de situatie en dat na één zo’n gesprek.

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Onder blog staan al mijn artikelen. Of je kan je gegevens hieronder achterlaten, dan stuur ik je eens per 2 tot 4 weken een update met daarin mijn nieuwste blogartikelen. Voel je vrij om mijn updates eens uit te proberen (je hebt je namelijk zo weer afgemeld).

dit veld niet invullen s.v.p.

We zullen in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Stuur me gerust een berichtje!