DAT een team plezier heeft in een PROJECT, DAAR stuur ik op.

IK werk aan MAATSCHAPPELIJKE PROJECTEN…

veelal in opdracht van woningcorporaties en gemeentes

Maatschappelijke organisaties, adviesbureaus, aannemers, bewonersbedrijven of sociale ondernemingen zijn natuurlijk ook van harte welkom. 

Mijn hart gaat kloppen van wijkvisies, wijkaanpakken, ontmoetingspleinen, ontmoetingsplekken, wijkontwikkelbedrijven, sociale ondernemingen, renovatieprojecten of energietransities. Oftewel innovatieve projecten met een maatschappelijk doel die worden gerealiseerd samen met bewoners, stakeholders en samenwerkingspartners.

Mijn bijdrage is vaak de volgende:

  • Ik heb een hoog energieniveau waardoor ik anderen weet te inspireren en enthousiasmeren.

  • Als mensenmens praat ik net zo makkelijk met bestuurders, beleidsmakers of mensen van de uitvoering als met inwoners of maatschappelijke organisaties. Ik sla de bruggen tussen deze werelden.

  • Als verbinder heb ik een groot netwerk en breng ik mensen graag in contact met anderen die hun initiatieven of ideeën verder kunnen brengen.

  • Ik ben van nature een vernieuwer. Ik ontwikkel in co-creatie een helder beeld of verhaal van waar we samen naar toe willen gaan. Ik werk vanuit de bedoeling, zoek naar gedeelde belangen en verbind mensen hierop. Daarnaast werk ik graag met leidende principes die houvast geven voor alle betrokkenen bij de uitwerking van een visie naar de praktijk.

  • Als coach laat ik de mensen waarmee ik samenwerk groeien en ondersteun hen om de randvoorwaarden te creëren zodat zij zelf resultaten kunnen boeken. Ik ben daarbij als mens betrokken en bereikbaar als dat nodig is.

  • Bij nieuwe manieren van werken begeleid ik teams om buiten hun comfortzone te gaan en bied hen de veiligheid om te kunnen experimenteren, zodat we samen kunnen ontdekken wat werkt en wat niet.

  • Resultaten staan bij mij voorop. Ik moedig aan om te gaan doen en te leren van de praktijk.

  • Daarnaast ben ik een volhouder. Ik bijt me vast in nieuwe materie of verdiep me in de belemmeringen voor verandering als dat kan helpen om een beweging voor elkaar te krijgen. Ik ga lastige gesprekken daarbij niet uit de weg.

Als je van gedachten wilt wisselen over jouw project, schroom dan niet om contact met me op te nemen via info@demaatschappelijkeprojectmanager.nl. Ik ben ook goed bereikbaar via WhatsApp (06-25534578).

Afgelopen jaren heb ik gewerkt in opdracht van:

Alwel
Area Wonen
Bouwstenen voor Sociaal
Buurtbinders
CultuurWerkplaats Rotterdam
Cob-Web
Cultuurwerkplaats
Delfshaven Coöperatie u.a.
DOCK Haarlem
Fatima aan Zet
Gemeente Almere
Gemeente Breda
Gemeente Den Haag

Gemeente Eindhoven
Gemeente Tilburg
Gemeente Uden
Gemeente Uitgeest
Gemeente Schiedam
Kenniscentrum Wonen en Zorg
Knaapen Groep
LSA Bewoners
NRP Academie
ONS label Breda
Over Morgen
Platform31
Renda

Servicepunt Duurzame Energie
Stichting Doen
Stichting Ode
Sûr Atelier
Turquoise Coöperatie u.a.
TBV Wonen
Vivent
Vidomes
Wijkpaleis
WonenBreburg
Wonen Limburg
Woonlinie
Zorggroep Noord-Limburg

In samenwerking met vele anderen heb ik gewerkt aan de volgende projecten, opdrachten, presentaties en publicaties:

Designed & developed by Dream Brand

Stuur me gerust een berichtje!