Vaak verliezen we onnodig veel energie in ons project. Hoe je dat merkt?

Te laag energieniveau

Je kan het zien aan de volgende symptomen:

  • Je project komt vast te zitten;
  • Je kan niet meer verder of boekt geen voortgang;
  • Je voelt geen ruimte om te doen wat echt nodig is zoals hulp vragen, uit je comfortzone gaan, dat moeilijke gesprek voeren of je grens stellen;
  • Je project voelt zwaar;
  • Je hebt er weinig vertrouwen in dat het gaat lukken;
  • Je begint te zwabberen;

Als dit gebeurt is het energieniveau in je project waarschijnlijk te laag. Ik vergelijk het vaak met een te lage accuspanning in onze zeilboot. Als wij met onze zeilboot een dag hebben doorgevaren en de accu van onze boot wordt steeds leger, dan beginnen allerlei systemen te haperen, geven foutmeldingen of vallen uit. Vaak starten we dan de motor en alles draait weer zoals het moet. Die systemen hebben een bepaald energieniveau nodig. En dat geldt ook voor jou en je project.

P8® Projectaanpak

Met de P8® Projectaanpak kijken we naar wat energie kost in je project. We zorgen ervoor dat dat knelpunt aangepakt wordt, zodat je energieniveau weer hoger wordt en het project weer gaat lopen.

Hoe hoog is het energieniveau van jouw project op dit moment?

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Onder blog staan al mijn artikelen. Of je kan je gegevens hieronder achterlaten, dan stuur ik je eens per 2 tot 4 weken een update met daarin mijn nieuwste blogartikelen. Voel je vrij om mijn updates eens uit te proberen (je hebt je namelijk zo weer afgemeld).

dit veld niet invullen s.v.p.

We zullen in geen geval jouw gegevens doorgeven aan anderen.

dit veld niet invullen s.v.p.

Stuur me gerust een berichtje!